U bent hier:

Medisch student gezocht Huisartsengroep Damzicht te Schiedam

Bedrijf
Huisartsengroep Damzicht
Type
Bachelor- en masterstudenten
Locatie
Schiedam

Omschrijving

Medisch student gezocht Huisartsengroep Damzicht te Schiedam

Beste student,

Op zoek naar een uitdagende bijbaan? Dan zoeken wij jou! Per direct is Huisartsengroep Damzicht te Schiedam op zoek naar een medisch student voor diverse werkzaamheden;  oa uit het doktersassistente profiel maar met mogelijkheden tot uitbreiding. Denk aan; telefonische triage, afspraken maken, medisch-technische handelingen, balie-werk, ondersteuning bij projecten zoals de griepvaccinaties. We zitten in multiculturele achterstandswijk en werken met een team van 6 huisartsen, een aios, co-assistentes, assistentes en POH’s. Saai is het hier nooit!

Ben jij aan het wachten op je co-schappen? Of zit je in je 3e of 4e jaar met regelmatig vrije dagen en affiniteit met de huisartsenzorg en spreekt deze uitdaging jou aan? Stuur dan een brief met CV en motivatie naar e.kusters@damzicht.net!

 Groet,

Eveline Kusters, huisarts Damzicht

Partners