U bent hier:

Vacature SEH Balieteam

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelorstudenten
Locatie
Rotterdam
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Vacature SEH Balieteam

Van een snijwondje in een vinger tot gillende sirenes voor een reanimatie: op de Spoedeisende Hulp kun je het allemaal tegenkomen. Bij het SEH Studententeam ben jij het eerste gezicht voor een afdeling die nooit haar deuren sluit.

Wat doe je als een patiënt met pijn op de borst voor je balie staat? Kun jij het hoofd koel houden als iemand een allergische reactie krijgt? Wil jij je medische kennis verbreden door patiënten met een breed spectrum van symptomen te zien? Solliciteer dan nu!

Wij zijn per direct op zoek naar tweedejaars geneeskundestudenten voor het SEH Studententeam. De taken van ons team zijn:

  • Patiënten en bezoekers als eerste te woord staan
  • Het inschrijven van patiënten in Hix
  • Bijstaan van verpleging met administratieve handelingen
  • Toezicht houden op de wachtkamer en de toegang tot de afdeling

Ben je benieuwd naar een blik op onze taken, mail dan gerust om een uurtje mee te komen kijken.

Wat verwachten we van jou:

  • Flexibiliteit: 50% beschikbaarheid per maand, waarvan je 5-7 diensten werkt
  • Avond-, nacht- en weekenddiensten kunnen draaien
  • Nauwkeurigheid, teamspirit en stressbestendigheid

De diensttijden zijn 15:30-23:00 en 23:00-07:30 en in het weekend ook 07:30-15:30.

Ben jij tweedejaars student en in bezit van je propedeuse? Stuur dan uiterlijk zondag 26 september een motivatiebrief en CV naar studententeam.seh@erasmusmc.nl t.a.v. Kimia Ghambari en Femke Wildschut.

Werken bij Erasmus MC
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag én de gezondheid van morgen. We bieden de beste behandelingen voor de meest complexe ziektebeelden. We gebruiken innovatieve, nieuwe technieken. En we zoeken steeds naar slimmere en betere manieren om samen te werken. Niet alleen met andere professionals, maar bijvoorbeeld ook met de patiënt. In zo'n omgeving haal je elke dag het beste uit jezelf. Werk jij mee aan beter worden?

Partners