U bent hier:

Vacature Movember Project

Bedrijf
Maasstad ziekenhuis
Type
Bachelor- en masterstudenten
Locatie
Rotterdam

Omschrijving

Gezocht: Enthousiaste geneeskunde student die opzoek is naar een bijbaan waarbij zij data zullen verzamelen voor het Movember project voor het Maasstad Ziekenhuis.

Het Movember project
Santeon maakt onderdeel uit van een internationaal samenwerkingsverbond op het gebied van prostaatkanker, geïnitieerd door de Movember Foundation. Het Movember project is een internationaal onderzoek naar de kwaliteit van de zorg voor mannen met prostaatkanker. Het doel van het onderzoek is om te weten te komen welke behandelingen voor deze patiëntengroep tot de beste uitkomsten leiden.

Wie?
Wij zoeken 3e/4e/5e/6e jaars geneeskunde studenten met coschap ervaring die voor dit project data kunnen verzamelen. Voor dit werk moet je inzicht hebben in het klinische proces en de systematiek van een verwijzing, eerste consult, diagnostisch proces en behandelproces snappen. In principe gaat het om een baan met flexibele uren maar het is een pré als je een aantal weken achter elkaar meerdere dagen kan werken.

Wanneer?
September t/m half november. Tijd mag zelf worden ingedeeld. In totaal gaat het om ongeveer 100 uur.

Meer weten? Stuur dan een mail naar: via l.wever@antoniusziekenhuis.nl

Maasstad Ziekenhuis
Het Maasstad Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis - met 600 bedden - in Rotterdam-Zuid. Jaarlijks bezoeken meer dan 450.000 patiënten de poliklinieken. Het ziekenhuis wil de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren en doet dit vakkundig en zorgzaam. Werkend vanuit de waarden: betrouwbaar, deskundig, verbindend, ambitieus en gastgericht.

Partners