U bent hier:

Student voor lopend onderzoek (SiX) bij Huisartsgeneeskunde

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelor- en masterstudenten
Locatie
Rotterdam
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Student voor lopend onderzoek (SiX) bij Huisartsgeneeskunde

We zijn per direct op zoek naar een (medisch) student (m/v) die 10-20 uur/week (bij voorkeur flexibel verdeeld) beschikbaar is.  

Deze student zal binnen een team meewerken aan een lopend onderzoek naar de behandeling van schouderklachten (de SIX studie) van de afdeling huisartsgeneeskunde. Op dit moment zijn we bezig met het werven van patiënten voor deelname aan dit onderzoek en zoeken hiervoor ondersteuning.

Het werk zal bestaan uit contact met huisartsen, huisartsassistenten en patiënten met name om de aanmelding van patiënten aan dit onderzoek te bevorderen. De student dient te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en bij voorkeur ervaring met contact met medici. De student zal onder andere naar diverse huisartspraktijken reizen om het onderzoek lokaal te promoten. Beschikking over een (bromfiets-)rijbewijs is een pré.

Ben je geïnteresseerd en beschikbaar? Neem dan contact op met Pieter van Doorn, zodat een kort sollicitatiegesprek ingepland kan worden om het onderzoek en werkzaamheden in meer detail te bespreken: p.vandoorn@erasmusmc.nl.

Erasmus MC
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag én de gezondheid van morgen. We bieden de beste behandelingen voor de meest complexe ziektebeelden. We gebruiken innovatieve, nieuwe technieken. En we zoeken steeds naar slimmere en betere manieren om samen te werken. Niet alleen met andere professionals, maar bijvoorbeeld ook met de patiënt. In zo'n omgeving haal je elke dag het beste uit jezelf. Werk jij mee aan beter worden?

Partners