U bent hier:

Vacature baliemedewerker

Bedrijf
Huisartsenpraktijk de Groenzoom
Type
Bachelor- en masterstudenten
Locatie
Berkel en Rodenrijs

Omschrijving

Vacature baliemedewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste baliemedewerker die ons team administratief  wil komen versterken  aan de frontoffice van ons gezondheidscentrum alwaar hij/zij het gezicht en aanspreekpunt is voor 3 huisartsenpraktijken.

Praktijkgegevens
Gezondheidscentrum Klapwijk is gevestigd in Berkel en Rodenrijs en huisvest verschillende medische disciplines, zoals 3 huisartsenpraktijken, apotheek, STAR bloedprikpost, meerdere fysiotherapiepraktijken, psychologen en andere paramedici. Het centrum is op 15min lopen van metrostation Berkel Westpolder.

De 3 huisartsenpraktijken hebben een nauwe samenwerking en delen onder andere de balie, POH-GGZ en sommige assistentes.

Wij bieden
Een mooie plek in een huisartsenpraktijk waarbij jij samen met collega’s de balie bemant gedurende onze openingstijden van 08.00u-17.00u. Werkdagen zijn in overleg.

We werken in een open, collegiale en gezellige werksfeer. Je werkt altijd samen met de  doktersassistentes en huisartsen.

Functie eisen

  • Administratief medewerker
  • Enthousiast
  • Collegiaal
  • Gastvrij

Contactinformatie
Jouw sollicitatie kan je richten aan:
Wouter Kros
Huisartsenpraktijk De Groenzoom
vacature@huisartsgroenzoom.nl
Klapwijkse Zoom 105
2652 CG Berkel en Rodenrijs
www.huisartsgroenzoom.nl
www.gezondheidscentrumklapwijk.nl

Huisartsenpraktijk De Groenzoom
Huisartsenpraktijk De Groenzoom is gevestigd in Gezondheidscentrum Klapwijk. In dit centrum zijn 3 huisartsenpraktijken gevestigd, een fysiotherapiepraktijk, een apotheek, een (kinder)psychologenpraktijk en diverse andere complementaire zorgverleners (o.a. STAR laboratorium en echografie, podotherapie, diëtetiek en coaching).
Wij staan voor laagdrempelige toegankelijke zorg van de geboorte tot aan het levenseinde. Wij geloven daarbij sterk in de autonomie van de patiënt. Innovatieve zorg heeft ons bijzondere aandacht waarbij digitalisering belangrijk is.

Partners