U bent hier:

Corona-vragenbus

Bedrijf
Geneeskundestudenten In De Samenleving (GIDS)
Type
Bachelor- en masterstudenten
Locatie
Rotterdam
Website
www.gidsbureau.nl

Omschrijving

Corona-vragenbus (ook voor niet-GIDS-studenten!)

Startdatum: medio mei (tot medio juli) 
Tijdsbesteding: flexibel (ca 4u/week)
Vergoeding: betaald, 10-15 euro per uur 
Manier opgeven: via de site! https://gidsbureau.nl/portfolio/corona-vragen-bus/

Al maanden komt het nieuws naar voren dat de overheidsvoorlichting van corona een groot deel van de Nederlandse bevolking niet bereikt (zie ook https://www.rijnmond.nl/nieuws/1201280/Rotterdamse-artsen-willen-vaccinatiecampagne-in-begrijpelijke-taal-voor-mensen-uit-achterstandswijken ).Dit is momenteel één van de grootste uitdagingen in het bestrijden van de coronapandemie. De gemeente Rotterdam wil deze uitdaging nu te lijf gaan door meer de wijken in te gaan!  In de Tarwewijk hebben ze daarom nu de ‘corona-vragen-bus’ in het leven geroepen: een bus die op verschillende plekken in de wijk gaat staan waar voorbijgangers hun vragen over corona kunnen stellen.  

Als GIDS zijn we benaderd om mee te werken aan dit gloednieuwe en belangrijke project. Voor de komende twee maanden zijn we op zoek naar studenten die gepassioneerd zijn om hieraan bij te dragen en hun kennis laagdrempelig te delen! Steeds zullen er per bus twee geneeskundestudenten aanwezig zijn voor een tijdsinterval van een aantal uur.  

Alle gesprekken tussen voorbijgangers en studenten vinden uiteraard plaats in de buitenlucht en geheel volgens de RIVM-richtlijnen. De tijden waarop je werkt zijn flexibel en tegen een vergoeding (tussen de 10 en 15 euro per uur)!  

Wil jij bijdragen aan dit waardevolle en relevante project en tegelijkertijd een zakcentje bij verdienen? Meld je dan nu aan via https://gidsbureau.nl/portfolio/corona-vragen-bus!

Geneeskundestudenten In De Samenleving (GIDS)
Geneeskundestudenten In De Samenleving (GIDS) is een bureau dat studenten verbindt met de samenleving en andersom. GIDS is een bestemmingsfonds van de Erasmus MC Foundation en valt zowel onder de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus MC als de Geneeskundefaculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de Gemeente Rotterdam.

Partners