U bent hier:

Medical Scribe bij afd. Klinische Genetica (Erasmus MC)

Bedrijf
Young KINASE
Type
Bachelor- en masterstudenten
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Klinische Genetica
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.kinase.nl/vacatures/young-kinase/medical-scribe/

Omschrijving

Na een succesvolle pilot zijn we met Young KINASE per direct op zoek naar drie enthousiaste studenten (technische) geneeskunde die als medical scribe aan de slag zullen gaan op de afdeling Klinische Genetica van het Erasmus MC. Dus wil je naast je studie goed bijverdienen, relevante ervaring opdoen in de spreekkamer en leren over de voor- en achterkant van de zorg? Lees dan verder!

Functieomschrijving
Als medical scribe vervul je een innovatieve en impactvolle rol binnen het Erasmus MC. Hierin word je gekoppeld aan een klinisch geneticus waarvan je administratieve taken overneemt. Je bereidt de poli voor, notuleert tijdens de consulten, voert patiëntgegevens in het EPD in, plant vervolgonderzoeken in en helpt met brieven schrijven. Zo leer je tijdens je werk over medische consultvoering, werken met het EPD en doe je vakinhoudelijke kennis op. Tegelijkertijd wordt de administratieve last op de arts verlaagd, het werkplezier vergroot en neemt de kwaliteit van de zorg voor de patiënt toe. Kortom: een win-win-win!
 

Werkomgeving
Je komt te werken op de afdeling Klinische Genetica van het Erasmus MC.
 

Profiel
Wat vragen we van jou? Als medical scribe ben je:
 ▪  Proactief;
 ▪  Leergierig;
 ▪  Nauwkeurig;
 ▪  Samenwerkingsgericht.

Je bent een 2e- of hogerejaars student (technische) geneeskunde en vanaf 1 mei voor langere tijd (minstens 4 maanden) beschikbaar voor 15 uur per week. Je werkt op locatie, online of een combinatie hiervan. 
 

Solliciteren en inlichtingen
Lijkt dit je wat? Neem contact met ons op via Lieke@kinase.nl of bel naar +31 (0)6 18 41 57 13.

Solliciteer hier via e-mailYoung KINASE
KINASE is een zorgconsultancybureau waar artsen, technisch geneeskundigen en geneeskundestudenten werken. We zijn actief bij allerlei zorgorganisaties waar we helpen veranderingen in de zorg te laten werken voor zorgverleners. Zo helpen we onder andere mee om EPD’s als HiX te optimaliseren en zorgverleners daar beter mee te laten werken.

Partners