U bent hier:

Vacature Ambassadors Erasmus MC

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelorstudenten
Locatie
Rotterdam
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Vacature Ambassadors Erasmus MC

Beste 1e en 2e jaars Geneeskunde studenten,  

Voor het academisch jaar 2021-2022 is het Erasmus MC op zoek naar nieuwe Ambassadors voor de opleiding Geneeskunde.   

Vind je het leuk om je enthousiasme over jouw studie uit te dragen? Vind je het een leuke uitdaging om een presentatie te houden voor scholieren, ouders of andere geïnteresseerden? Vind je het leuk om met mensen in gesprek te gaan? Vind je het leuk om je in te zetten voor onze universiteit? Kortom wil je jezelf naast jouw studie verder ontwikkelen op sociaal gebied, word dan Ambassador en versterk ons team.  

Ambassadors spelen een belangrijke rol in het geven van voorlichting aan studiekiezers. Ambassadors worden ingezet voor activiteiten zoals open dagen, meeloopdagen, summerschool en klassikale voorlichting op middelbare scholen. Deze activiteiten vinden zowel in het Erasmus MC als elders in het land plaats en sinds de coronapandemie ook online. Als Ambassador ontwikkel je niet alleen jezelf, maar kun je ook potentiële studenten enthousiasmeren voor jouw opleiding. Ook zal je regelmatig werken met Ambassadors van andere faculteiten, hierdoor kom je in aanraking met diverse facetten van de Universiteit. Meer informatie over de werkzaamheden als Ambassador kun je vinden op STIP https://stip.erasmusmc.nl/Geneeskunde/787.

Geïnteresseerd geraakt? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV voor 12 mei 2021 naar eur.ambassadors.geneeskunde@gmail.com

Vul ook je persoonlijke details in op de Ambassadors pagina: https://my.eur.nl/en/eur/become-ambassador   

Let op! Je moet hier inloggen met je EUR-account.  
De deadline is 12 mei. Uiterlijk 16 mei zal je bij geschiktheid een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek ontvangen.

Als je nog vragen hebt, kun je gerust mailen naar eur.ambassadors.geneeskunde@gmail.com

Erasmus MC
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag én de gezondheid van morgen. We bieden de beste behandelingen voor de meest complexe ziektebeelden. We gebruiken innovatieve, nieuwe technieken. En we zoeken steeds naar slimmere en betere manieren om samen te werken. Niet alleen met andere professionals, maar bijvoorbeeld ook met de patiënt. In zo'n omgeving haal je elke dag het beste uit jezelf. Werk jij mee aan beter worden?

Partners