U bent hier:

Studententeam Poliklinieken Thema Dijkzigt

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelorstudenten
Locatie
Rotterdam
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Studententeam Poliklinieken Thema Dijkzigt

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie Geneeskunde? Heb je je propedeuse reeds behaald en ben je een gemotiveerde en flexibele student? Wil je graag ontdekken wat er allemaal gebeurt achter de schermen bij de polikliniek?

Wij zoeken tweedejaars geneeskundestudenten die ons studententeam komen versterken op de poliklinieken van Thema Dijkzigt: Interne Geneeskunde, Endocrinologie, Nefrologie, Reumatologie, Geriatrie, Maag-, Darm- en Leverziekten, Plastische chirurgie, Allergologie, Traumachirurgie, Immunologie, Vaatchirurgie, Transplantatiechirurgie, Gastro-Enterologische chirurgie en Orthopedie. Kortom, nagenoeg het gehele poli-apparaat van het Erasmus MC!

Omdat het zo veel poli’s zijn, geldt hierbij dat je niet op alle poli’s ingewerkt zal raken maar dat wij samen een selectie maken van een aantal poli’s waar je dan beter ingewerkt kan worden.
De werkzaamheden zijn:

  • Ondersteuning van de poli-assistenten met verschillende werkzaamheden: telefonisch contact met patiënten, metingen bij patiënten, balie werkzaamheden, administratie, etc. 
  • Ondersteunen van het secretariaat (in de vakantieperiode)

Het is de bedoeling dat je gemiddeld minimaal 8 uur per week kan worden ingezet. Dit kan eventueel per week verschillen, afhankelijk van je beschikbaarheid en het werkaanbod. Werktijden zijn doordeweeks van 8.30u tot 12.30u en van 12.30 tot 16.30u. Dus in de weekenden en avonden ben je altijd vrij.

Denk je een aanwinst te zijn voor ons studententeam? Ben je hiernaast ruim inzetbaar, zorgvuldig en communicatief vaardig, en vind je het leuk om alvast te leren hoe het er op een polikliniek aan toe gaat? Stuur dan je motivatiebrief, CV en bewijs van 60 ECTS in het eerste jaar naar internepoli@gmail.com vóór 15 april 2021. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 21 april, dus houd die dag alvast vrij!

Met vriendelijke groet, Eloïse Geenjaar en Anne de Bruijn Teamleiders studententeam Polikliniek Thema Dijkzigt internepoli@gmail.com

Erasmus MC
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag én de gezondheid van morgen. We bieden de beste behandelingen voor de meest complexe ziektebeelden. We gebruiken innovatieve, nieuwe technieken. En we zoeken steeds naar slimmere en betere manieren om samen te werken. Niet alleen met andere professionals, maar bijvoorbeeld ook met de patiënt. In zo'n omgeving haal je elke dag het beste uit jezelf. Werk jij mee aan beter worden?

Partners