U bent hier:

Vacature Studententeam Kliniek Interne oncologie en Kliniek Hoofd Hals

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelorstudenten
Locatie
Rotterdam
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Kliniek Interne Oncologie en Kliniek Hoofd Hals zoeken tweedejaars geneeskundestudenten voor versterking van het studententeam

Functie-inhoud
4-8 diensten per maand beschikbaar. Werkzaamheden zijn o.a. ondersteunen van verpleegkundigen, participeren in directe patiëntenzorg, aanvullen van voorraden in dienstruimtes en patiëntenkamers, invoeren van gegevens in het elektronisch patiëntendossier, administratieve taken en assisteren van facilitair zorgmedewerker in de keuken en het delen en eten geven aan patiënten.   

Profiel/vereisten

  • Je bent minimaal een tweedejaarsstudent Geneeskunde;
  • Je bent in het bezit van je propedeuse;
  • Je bent minimaal 4-8 diensten per maand beschikbaar.

Wil je meer te weten komen over werken op de afdelingen, stuur dan gerust een mailtje. Ben je geïnteresseerd, stuur dan je sollicitatiebrief met CV uiterlijk maandag 19 april naar: m.pieterse@erasmusmc.nl en s.vandongen@erasmusmc.nl. Sollicitatiegesprekken zullen in dezelfde week plaatsvinden.

Erasmus MC
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag én de gezondheid van morgen. We bieden de beste behandelingen voor de meest complexe ziektebeelden. We gebruiken innovatieve, nieuwe technieken. En we zoeken steeds naar slimmere en betere manieren om samen te werken. Niet alleen met andere professionals, maar bijvoorbeeld ook met de patiënt. In zo'n omgeving haal je elke dag het beste uit jezelf. Werk jij mee aan beter worden?

Partners