U bent hier:

Vacature Huisartsgeneeskunde

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelor- en masterstudenten
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Huisartsgeneeskunde
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Vacature: student voor lopend onderzoek (SiX-studie) bij Huisartsgeneeskunde

We zijn per direct op zoek naar een (medisch) student (m/v) die 16 uur/week (bij voorkeur flexibel verdeeld) beschikbaar is tot 1 mei 2021. Na 1 mei is er de mogelijkheid deze functie voor 6-8 uur/week in te vullen voor een langere periode.

Deze student zal binnen een team meewerken aan een lopend onderzoek naar de behandeling van schouderklachten (de SIX studie) van de afdeling huisartsgeneeskunde.

Het werk bestaat met name uit administratieve taken, zoals het verwerken van aanmeldingen, het bijhouden van de planning en het versturen van vragenlijsten. Telefonische correspondentie met huisartsen en patiënten zal ook één van de taken zijn.

Ben je geïnteresseerd en beschikbaar? Neem dan contact op met Pieter van Doorn, zodat een kort sollicitatiegesprek ingepland kan worden om het onderzoek en werkzaamheden in meer detail te bespreken: p.vandoorn@erasmusmc.nl

Erasmus MC
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag én de gezondheid van morgen. We bieden de beste behandelingen voor de meest complexe ziektebeelden. We gebruiken innovatieve, nieuwe technieken. En we zoeken steeds naar slimmere en betere manieren om samen te werken. Niet alleen met andere professionals, maar bijvoorbeeld ook met de patiënt. In zo'n omgeving haal je elke dag het beste uit jezelf. Werk jij mee aan beter worden?

Partners