U bent hier:

Student-assistent Generation R

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelor- en masterstudenten
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Radiologie
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Vacature student-assistent Generation R

Bij Generation R zijn wij op zoek naar een student-assistent voor de beoordeling van cardio MRI’s. Je zal hiertoe worden opgeleid door een cardioloog/radioloog en nauw samenwerken met onderzoekers uit onze onderzoeksgroep. Geïnteresseerd? Lees snel verder en stuur uiterlijk 18 april je motivatie en cv naar Meddy Bongers-Karmaoui, promovendus (m.karmaoui@erasmusmc.nl).

Functieomschrijving
Je komt te werken als student-assistent bij Generation R. Generation R is een groot onderzoeksproject in het Erasmus MC en onderzoekt de groei, ontwikkeling en gezondheid van 10.000 opgroeiende kinderen in Rotterdam. Binnen dit onderzoek hebben we een klein deelonderzoek uitgevoerd bij 200 kinderen. Deze kinderen hebben een MRI van het hart gekregen. Het eerste deel van deze MRI beelden zijn in rust gemaakt en het tweede deel tijdens inspanning. Deze beelden moeten worden beoordeeld en gescoord om de reactie van het hart op de inspanning te meten. Jij zal worden opgeleid om deze beelden zelfstandig en nauwkeurig te kunnen beoordelen. Deze zijn te beoordelen vanaf een computer op de 29ste verdieping van het Na gebouw.

Functie-eisen
Voor deze functie verwachten we het volgende van je:

  •  Je bent per 1 mei minimaal 4 maanden beschikbaar voor minimaal 16 uur per week.
  •  Je bent precies, geordend en zorgvuldig.
  • Je hebt affiniteit met onderzoek en de radiologie /cardiologie.
  •  Ervaring met MRI beelden is een pré.
  • Je hebt affiniteit met de kindergeneeskude.

Wat wij je bieden

  • Ervaring in een groot en gerenommeerd onderzoek vanuit het Erasmus MC en het Sophia Kinderziekenhuis.
  • Een flexibele bijbaan die goed te combineren is naast je studie.
  • Een tijdelijk contract in de schaal student-assistent.

Meer informatie
Voor meer informatie over ons onderzoek, kan je kijken op www.generationr.nl. Voor vragen over de vacature, mail naar m.karmaoui@erasmusmc.nl.

Erasmus MC
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag én de gezondheid van morgen. We bieden de beste behandelingen voor de meest complexe ziektebeelden. We gebruiken innovatieve, nieuwe technieken. En we zoeken steeds naar slimmere en betere manieren om samen te werken. Niet alleen met andere professionals, maar bijvoorbeeld ook met de patiënt. In zo'n omgeving haal je elke dag het beste uit jezelf. Werk jij mee aan beter worden?

Partners