U bent hier:

Vaccineren, bemonstering en bron- en contactonderzoek

Bedrijf
WaarneemAssistent
Type
Bachelor- en masterstudenten
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
GGD, Huisartsgeneeskunde
Website
https://waarneemassistent.nl/aanmeldformulier/

Omschrijving

Vaccineren, bemonstering en bron- en contactonderzoek

Er is nog steeds veel extra zorgpersoneel nodig vanwege het coronavirus. Daarom vragen wij jou om hulp!

WaarneemAssistent is een platform van AIOS dat geneeskundestudenten helpt bij het vinden van studiegerelateerd werk. Bijvoorbeeld als doktersassistent in de huisartspraktijk of bij de GGD. Wij zoeken altijd een vaste werkgever, die past bij jouw persoonlijke wensen. Wij bieden een (bovengemiddeld) goed salaris, interessante cursussen en persoonlijke begeleiding door AIOS. Jij en jouw ontwikkeling staan bij ons centraal.

Momenteel is de GGD op zoek naar meerdere geneeskundestudenten die willen helpen bij de coronavaccinaties. Je doorloopt vooraf een kort opleidings- en inwerktraject, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. We zijn op zoek naar studenten die:

  • ervan houden veel patiëntencontact te hebben;
  • beschikken over goede communicatieve vaardigheden;
  • minstens 2-3 dagen per week beschikbaar zijn gedurende ten minste 3 maanden.

Ervaring met vaccineren is een pré!

Daarnaast zoek wij namens de GGD meerdere studenten met een medische achtergrond die willen helpen bij bemonstering in de coronateststraat en bij het uitvoeren van bron- en contactonderzoek. Je kunt direct van start en krijgt een zeer goed salaris. Hiervoor zoeken we studenten die:

  • communicatief sterk zijn;
  • per direct of op korte termijn beschikbaar zijn;
  • ten minste 3 dagen per week beschikbaar zijn gedurende minstens 3 aaneengesloten maanden.

Doorgroeien naar een leidinggevende functie is hierin mogelijk!

Lijkt dit jou wat, heb je vragen of ben je benieuwd naar andere functies? Solliciteer direct via info@waarneemassistent.nl, meld je aan via www.waarneemassistent.nl of neem contact op met Eddy Jordaan via eddy@waarneemassistent.nl of door te bellen naar 020 244 03 15.

Partners