U bent hier:

Medewerker COVID-19 Testen

Bedrijf
ASVZ
Type
Bachelor- en masterstudenten
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
COVID-afdeling

Omschrijving

Medewerker COVID-19 Testen

Als medewerker COVID-19 Testen, ben je beschikbaar indien nodig om voor COVID-19 te testen. De vraag voor testen verschilt per dienst. Tijdens het testen ga je – uiteraard goed beschermd! – te werk. Je zal ook worden ingewerkt. Je komt te werken voor de ASVZ (Algemene Stichting Voor Zorg en dienstverlening) een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens je dienst zal je langsgaan op verschillende locaties om testen af te nemen. Het lab zal de test direct ophalen en verwerken. Je zal werken met een dienstauto die verstrekt wordt vanuit de organisatie. Het gaat over diensten van 9.00-15/16.00u. Je moet minimaal 7 uur beschikbaar zijn per dienst. 

Jouw profiel:

  • Je volgt een zorgopleiding;
  • Je hebt een zorgopleiding afgerond (doktersassistente, verpleegkundige, paramedici, coassistenten);
  • Je bent communicatief en sociaal sterk; mensen voelen zich bij jou op hun gemak;
  • Je bent flexibel en schakelt snel;
  • Je verliest niet snel het overzicht, ook niet tijdens hectische momenten; 
  • Je bent integer en je snapt dat er gevoeligheden spelen rondom het onderwerp;
  • in bezit van een week-ov.

Draag jij jouw steentje bij aan onze strijd tegen COVID-19? Laat het ons zo snel mogelijk weten! Je kan mij een berichtje sturen of stuur een bericht naar: 0627048267 dan kunnen we verder kijken! Ken je iemand die misschien nog niet in een van onze studententeams werkt, maar die wel geïnteresseerd is een tijdelijke baan bij ons? Breng ons dan ook zeker met elkaar in contact!

ASVZ
Mogelijkheden in beperkingen. ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. Voor al deze mensen biedt ASVZ diagnostiek, behandeling en begeleiding.

Partners