U bent hier:

Onderzoeksassistent Huisartsgeneeskunde

Bedrijf
Erasmus MC
Type
Bachelor- en masterstudenten
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Huisartsgeneeskunde
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

2 studenten nodig voor lopende onderzoeken bij Huisartsgeneeskunde!

Huisartsgeneeskunde Erasmus MC is op zoek naar 2 studenten (m/v) die 16-24 uur/week (bij voorkeur flexibel verdeeld) beschikbaar zijn in de periode 1 januari t/m zomer 2021 of langer. Je zal binnen een team meewerken aan een paar lopende onderzoeken, zoals de Astmastudie en de COVID-19 Rioolstudie van de afdeling Huisartsgeneeskunde. 

Het werk bestaat o.a. uit planning, correspondentie, administratie, zoekacties bij huisartsenpraktijken en het uitvoeren van huisbezoeken. Vanwege de laatsgenoemde studietaak is reizen mogelijk onderdeel van het werk.

Ben je geïnteresseerd en beschikbaar? Neem dan contact op door te mailen naar m.vlastuin@erasmusmc.nl! Er zal een kort sollicitatiegesprek ingepland worden om het onderzoek en de werkzaamheden in meer detail te bespreken. 

Partners